Korte Heuvel

Van 02 oktober 2023 tot 05 april 2024

Wat gaan wij doen?

Enexis Netbeheer gaat samen met KPN NetwerkNL de gasleidingen en glasvezel vernieuwen of aanleggen in de Korte Heuvel.

Wanneer starten wij met de werkzaamheden?

Wij starten met de werkzaamheden in week 40 (2 oktober 2023). De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Rasenberg APK in opdracht van de samenwerkende partijen.

Hoe lang duren de werkzaamheden?

We verwachten dat de werkzaamheden in de korte Heuvel in week 14 (5 april) 2024 klaar zijn.

Waarom doen wij dit?

De gasleidingen in de binnenstad van Tilburg zijn gemaakt van grijs gietijzer en moeten van de overheid voor 2024 zijn vervangen door kunststof leidingen. Door deze werkzaamheden tegelijk met het vernieuwen van de gasleidingen aan te pakken, beperken we de overlast voor u zoveel mogelijk.

Waar nodig vervangen we ook:

de aansluitleidingen naar uw huis; aansluitingen van gas bij u in de meterkast; gas- en elektriciteitsmeters. Moeten wij voor deze werkzaamheden in of om uw huis zijn? Dan maken wij op tijd een afspraak met u en zorgen we ervoor dat uw woning altijd bereikbaar blijft.

Glasvezel?

KPN NetwerkNL legt in heel Nederland een glasvezelnetwerk aan. Omdat zo’n netwerk net als gas onder de grond ligt, maken ze ook onderdeel uit van 013Infra. KPN NetwerkNL informeert u zelf over de mogelijkheden voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Meer informatie?

Hebt u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met de omgevingsmanager van 013Infra via telefoonnummer 088 751 01 10 of stuur een e-mail naar kernwinkelgebied@rasenberg-apk.nl. Kijk op ‘Nieuws’ voor de meest actuele informatie.

Betrokken partijen

Gemeente Tilburg, Enexis Netbeheer, Brabant Water, KPN Netwerk. Uitvoerder: Rasenberg APK

Hebben deze werkzaamheden invloed op uw route?

Klik hier voor de Actuele verkeersinformatie.

Hebt u vragen over deze werkzaamheden?
013Infra is een samenwerking van
Logo van enexis
Logo van Brabant
Logo van KPN
Logo van Gemeente Tilburg