Werkzaamheden binnenstad weer gedeeltelijk hervat en ‘coronaproof’

07 mei 2020

Enexis Netbeheer en Brabant Water zijn weer begonnen met de vervanging van kabels en leidingen in de Tilburgse binnenstad. De werkzaamheden lagen ongeveer een maand stil vanwege het coronavirus.

De reden om tijdelijk te stoppen, was dat monteurs ook áchter de voordeur moesten zijn om hun werk goed te kunnen doen. In verband met de maatregelen rondom het virus, deden we dat tijdelijk niet. Inmiddels is er proefgedraaid met een nieuwe en veilige werkwijze. Daardoor kunnen we nu verder met de werkzaamheden. We gaan daarbij steeds uit van de laatste veiligheids- en gezondheidsrichtlijnen van het RIVM, ervaringen uit de praktijk en de beheersbaarheid van eventuele risico’s.

Een veilige en betrouwbare levering van energie is altijd onze prioriteit. Ook nu. In deze film is te zien waarom het zo belangrijk is te blijven werken aan een betrouwbaar energienet. Dat zorgt er namelijk voor dat mensen in Nederland zo veel mogelijk kunnen doorgaan met wat ze altijd doen. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wilt u meer weten over de werkwijze tijdens de coronacrisis? Kijk op enexis.nl/coronavirus en op brabantwater.nl/corona.

Hebt u vragen over dit nieuwsbericht?
013Infra is een samenwerking van
Logo van enexis
Logo van Brabant
Logo van KPN
Logo van Gemeente Tilburg