Projectleiding 013Infra verhuist naar Piusplein

01 juni 2021

De projectleiding van 013Infra verhuist op 1 juni naar Piusplein 25 in Tilburg. De huidige kantoorruimte aan de Stationsstraat 43 is niet langer beschikbaar, omdat er appartementen in het pand komen.

Bewoners en ondernemers die vragen hebben over het project, kunnen voortaan terecht op het Piusplein. Vanwege corona is er nog steeds geen inloopspreekuur, zoals eerder wel het geval was. Maar mensen met vragen kunnen altijd binnenlopen. Zeker weten dat er iemand aanwezig is om vragen te beantwoorden? “Bel dan even van tevoren, want we zijn ook regelmatig buiten de deur”, zegt omgevingsmanager Eline Beijne.

Dichtbij het werk

Aannemer Rasenberg APK kiest er bewust voor de projectleiding opnieuw dichtbij het werk te vestigen. Dus in de Tilburgse binnenstad, dichtbij de kabels en leidingen die de komende jaren worden vervangen. “Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt”, zegt de omgevingsmanager. Het is de bedoeling dat zij en haar collega’s tot het einde van het project op het Piusplein blijven.

Het nieuwe kantoor is niet alleen de werkplek voor de projectleiding. Ook de medewerkers die doorgaans buiten aan de slag zijn, lopen er regelmatig binnen voor overleg. Hetzelfde geldt voor mensen van de vier bij het project betrokken partijen: Enexis Netbeheer, Brabant Water, KPN NetwerkNL en gemeente Tilburg.

Hebt u vragen over dit nieuwsbericht?
013Infra is een samenwerking van
Logo van enexis
Logo van Brabant
Logo van KPN
Logo van Gemeente Tilburg