Project 013infra ligt stil tijdens bouwvak

23 juli 2020

Ze vormen inmiddels een vertrouwd beeld in de Tilburgse binnenstad: de mannen van het project 013Infra in hun felgekleurde werkkleding. Van 25 juli tot en met 16 augustus zijn ze even uit beeld en genieten ze van een welverdiende vakantie.

Tot die tijd is de ploeg van Rasenberg APK nog aan het werk in de Langestraat en de Antoniusstraat. Tijdens de vakantiekermis wordt er dus gewoon doorgewerkt. De kermis staat in een ander gedeelte van de binnenstad waardoor bezoekers geen last hebben van de werkzaamheden.

Sleuven dicht

Voordat op 25 juli de bouwvak begint, maken de mannen de sleuven dicht en ruimen alles op. Alle machines, zandhopen, bergen stenen, hekken, verkeersborden enzovoorts verdwijnen tijdelijk uit de binnenstad. Op maandag 17 augustus keren ze weer terug.

Na de bouwvak gaat de ploeg verder in de Langestraat en de Antoniusstraat. In september volgt onder meer de Juliana van Stolbergstraat. Hier kan het behoorlijk druk zijn met winkelpubliek. Er wordt een voldoende breed pad vrijgehouden voor voetgangers, zodat die elkaar ook tijdens de werkzaamheden op 1,5 meter afstand kunnen passeren.

Hebt u vragen over dit nieuwsbericht?
013Infra is een samenwerking van
Logo van enexis
Logo van Brabant
Logo van KPN
Logo van Gemeente Tilburg