Geen graafwerkzaamheden tijdens de kerstvakantie

18 december 2019

Vanaf zaterdag 21 december liggen de graafwerkzaamheden in de binnenstad 2 weken stil. Tijdens de vakantie is de binnenstad dus goed bereikbaar en hebben bewoners en ondernemers geen last van werkzaamheden. We wensen iedereen prettige feestdagen toe en een goed begin van het nieuwe jaar!

Voordat de medewerkers van aannemer Rasenberg APK op vakantie gaan, laten zij de binnenstad netjes achter. Dat betekent dat alle sleuven worden gedicht. Ook zijn in de kerstvakantie alle straten in de binnenstad weer toegankelijk.

Van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari is ook ons pand aan de Stationsstraat 43 gesloten. Het laatste inloopspreekuur van dit jaar is op 18 december van 15.00 tot 16.30 uur.

Verder op 6 januari

De vervanging van kabels en leidingen in de binnenstad gaat verder op maandag 6 januari. Dan wordt er nog een week gewerkt in het oostelijke deel van de Fabriekstraat (tussen Noordstraat en Stationstraat).

Vanaf maandag 13 januari gaan we weer verder op de Noordhoekring. Vanwege de vervanging van kabels en leidingen daar, zal dan alleen de westelijke rijbaan open zijn.

Hebt u vragen over dit nieuwsbericht?
013Infra is een samenwerking van
Logo van enexis
Logo van Brabant
Logo van KPN
Logo van Gemeente Tilburg