Delen Antonius- en Langestraat op de schop

21 augustus 2020

Nu de bouwvak voorbij is, zijn de mensen van het project 013infra weer aan het werk. Kabels en leidingen worden vervangen in de Antoniusstraat en de Langestraat.

Aannemer Rasenberg APK pakt de Langestraat in twee delen aan: eerst het zuidelijke en daarna het noordelijke gedeelte. Als alles volgens planning verloopt, is de ondergrondse infrastructuur in deze straat begin december geheel vernieuwd. De werkzaamheden in de Antoniusstraat zijn als het goed is begin september afgerond.

Daarna gaan de mensen van 013infra verder in de Juliana van Stolbergstraat. Voor de rest van 2020 staan ook nog op de planning: het meest westelijke deel van de Heuvelstraat (tussen Schoolstraat en Nieuwlandstraat) en het Vincentiuspad.

Midi-pand

In een ander deel van de binnenstad was een team van Rasenberg APK overigens ook al tijdens de bouwvak aan de slag. Het gaat hier om de aanleg van nieuwe huisaansluitingen voor de bewoners en gebruikers van het pas gebouwde Midi-pand aan de Heuvelring. Deze werkzaamheden staan los van het project 013infra, waarbij het hoofdzakelijk gaat om de gecombineerde vervanging van hoofdleidingen voor water, gas, elektriciteit en data. Huisaansluitingen worden binnen dit project alleen vervangen als dat nodig is.

Hebt u vragen over dit nieuwsbericht?
013Infra is een samenwerking van
Logo van enexis
Logo van Brabant
Logo van KPN
Logo van Gemeente Tilburg